You are here

Sommarkurser

Sommarkurser 2024 hos Rotebro tennisklubb 

Utveckla ditt tennisspel med en intensivkurs på våra utomhusbanor i sommar!

 

I år erbjuder klubben intensivkurser för vuxna och barn/ungdomar med erfaren tennistränare. I en vuxengrupp kommer maximalt 4 vuxna att delta och i en barngrupp deltar 5-6 barn/ungdomar. Intensivkurserna passar spelare på alla nivåer, vi sätter ihop vuxengrupperna efter erfarenhet och barngrupperna utifrån ålder och tennisvana. Medlemskap i klubben är inget krav men medlemmar har förtur.

Omfattning: 5 lektioner (ca 55 min speltid) fördelade på 1 lektion/dag under en vecka/kurstillfälle (mån-fre). 

Datum:  
Kurstillfälle 1: vecka 32 (5-10 augusti)
Kurstillfälle 2: vecka 33 (12-17 augusti)

Speltider
Barngrupp 1 kl. 16-17
Barngrupp 2 kl. 17-18
Vuxengrupp 1 kl. 18-19
Vuxengrupp 2 kl. 19-20

Plats: Rotebro tennisklubbs utomhusanläggning.

Pris: 1200 kr för vuxen och 800 kr för ungdom/barn.

Utrustning: Vi tillhandahåller tennisbollar och våra fina tennisbanor men ta med eget tennisracket. Vi har ett par tennisrack för barn att låna ut så meddela oss vid anmälan om ditt barn önskar låna ett rack, först till kvarn!

Anmälan: Mejla din anmälan till info@rotebrotk.se senast onsdag 29 juli 2024. I mejlet behöver vi få information om namn på person som anmäls, ålder om personen är ett barn (under 18 år), kort beskrivning av tenniserfarenhet (tex ”nybörjare”, ”kan grunderna och vill komma till nästa nivå”, ”erfaren men vill vässa tekniken”) samt info om vilken vecka du vill spela (32 eller 33 - det går självklart bra att anmäla sig till båda veckorna om man vill det och vi löser då det i mån av plats). Avgiften faktureras till dig och betalas till RTK:s plusgiro så snart du fått bekräftelse från oss om att du fått plats i en grupp. Om du får förhinder efter bekräftad anmälan återbetalar vi endast erlagd avgift om någon annan kan ta över din plats.