You are here

Boka bana

 
RTK använder MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Via MATCHi kan du smidigt boka och betala speltider hos oss.

Boka
När du blir medlem i klubben kommer en inbjudan för registrering av användarkonto. Följ instruktionerna, därefter är du redo att boka tider på våra banor. Är du inte medlem så går du till MATCHi och skapar ett användarkonto. Då går det även bra att söka medlemskap, om du vill spela billigare.

Vill du komma direkt till Rotebro TK:s bokningssida i MATCHI klickar du här.

Banskötsel och nyckelrutiner     
För att kunna hålla bra banor till lågt pris behöver alla som spelar hjälpas åt med att inte spela på för mjuka banor och att göra i ordning banorna efter spel (sopa banan, borsta linjerna och vid behov vattna samt hänga redskap och slangar på plats. Nyckeln till hardcourt (bana 3) hänger vid bokningstavlan. Lås alltid efter spel.

Betalning
Betalning sker med kontokort i samband med att du bokar banan. Medlemmar spelar billigare och vi har introducerat högpris- respektive lågpristider för icke medlemmar. 

Priser
Aktuella priser hittar du alltid på vår bokningssida hos MATCHi. Du behöver inte vara medlem för att spela på banorna men icke-medlemmar betalar ett högre pris för strötimmar. Till medlemspris spelar RTK-medlem med annan RTK-medlem. Några ggr per säsong kan RTK:are ha icke-medlem som gäst och spela till medlemspris.

För dig som vill boka bana inom ramen för kommersiell verksamhet (t ex träna andra mot betalning) gäller:
o   Styrelsens tillstånd fordras.
o   Ska förläggas på icke attraktiv tid och främst på bana 3.
o   RTK bokar in överenskommen bantid; privat MATHi-konto kan inte användas för att boka in kommersiell verksamhet.
o   Tränare kan teckna avtal med RTK ang kompletterande bokningsformer.

Frågor
Får du problem med att boka eller undrar över något kring bokningssystemet, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, sänd ett e-mail till mathias@matchi.se så får du hjälp. Frågor till Rotebro TK skickas till info@rotebrotk.se